tatliheyecanim02 Kizlar carsamba günü 27 haftalik olacağız +4kilo ile devam ediyorum. Kilo alimim az mı acaba anlayamadım. Son aylarda kilo alimi cok artiyormus birden fazla kilo almakta istemem tabi ki şuan böyle iyi mi gidiyor acaba
Aysee1123 tatliheyecanim02 Bence az değil. Bende 23 haftalığım 1,5 kilo aldım şuan ☺️ İyi gidiyorsunuz şahsen 😂
Rabissssscee tatliheyecanim02 30+3 5 kilo almıştım -1 kilo verimiyle devam ediyorum kilolu gebe kalanlardanım doktorum sen kilo almamaya çalış sen almasan da bebeğin alır hiç merak etme demişti 😊
Tugraseda tatliheyecanim02 bende 26+2yim 4 kilo aldım. Bence kilo alımınız iyi, şahsen ben kendi geçirdiğim süreçten cok memnunum bundan sonrası için dahada hızlanıcak, o yüzden şimdiden fazla kilo almıs olmak istemezdim zaten
tatliheyecanim02 baybarsmom kesinlikleeee öncelik tabiki bebislerin sagligii ama normalden fazla alınan kiloda kolay kolay veriliyormuş 🥲
baybarsmom tatliheyecanim02 aynen ama yine de on dörte kadar ideal diyor doktor. Bu gidişle idealde kalırız heralde 30 kilo alan varmıs 😞
Merve3801 Haftadayım 6 kg aldım bence gayet iyi çocuk biz kilo almasakta alıyor kişinin kilo almasıyla orantılı bişe değil bence 30 kg alan da 3500 ortalama bebek dünya getiriyor 8-9 kg alanda 3250 kg cocuk dünyaya getiriyor ben kendi açımdan 26. Haftaya göre 6 kg çok buluyorum en fazla 2-3 kg olmalıydı bence
tatliheyecanim02 Acs 12 kiloya kadar normal karşılanıyor zaten verilebilecek kilolar bunlar ama fazlası malesef anneye kalıyor