Vera1234 dolunayes [https://www.hizliresim.com/dahetmj görsel] Bu var da tüm şekli yok hep ölçüm yaparken çekilmiş siz tarihlere göre yapmıyormusunuz
dolunayes Vera1234 farketmiyo hepsine bakiyorum genelde resim ama anlayamazsam yada net degilse tarih vs canim Bebek erkek bu arada :)
Masalin_annesi35 Yesim98 ayni cikinti benm bebekte de gorulmustu ben erkek sandim ama doktorum kiz dedi 8 haftalikken 16 haftalikkende sordum gene kiz dedi
Masalin_annesi35 Yesim98 ayni cikinti benm bebekte de gorulmustu ben erkek sandim ama doktorum kiz dedi 8 haftalikken 16 haftalikkende sordum gene kiz dedi
Yesim98 Masalin_annesi35 işte bize de burda ve bazı gruplarda genel olarak kız diyorlar. Ters köşe olmayalım 😅 hayırlısı olur inşallah 😊 sağlıklı şekilde gelsin de gerisi hiç önemli değil
TomrisHanim Yesim98 daha erken cinsiyeti için yanılma payı olabilir 18-20. Hafta net gösterir. Bazı doktorlar anlıyor tâbi bana ilkten 16. Haftada erkek dedi 20. Haftada ise kız o yüzden kimseye birşey demedim cinsiyeti ile ilgili ☺️
Yesim98 TomrisHanim aslında en doğrusu da o . Şimdilik bir çok kişi kız diyor ve anladık ki bu bizi çok fazla kıza odakliyor o yüzden fazla düşünmemeye çalışıyoruz artik. Kesin olana kadar böyle heyecanla bekleyecegiz bakalım 😊
Naz_kaya Kızlar bakar mısınız burda yeni 9 haftalık olacaktık haftaya gidip cinsiyet öğreneceğim görünürse🫶