Sumeyye2341 Bugün doktora gittim bebek iri olduğu için sezeryan yapalım diyor sizin bu haftalarda bebeğinizin kilosu kaç acaba ikilemde kaldım
anapanda12 Sumeyye2341 34+3te 2.230kg demişti 3.5 kiloyu geçmedikçe ki 4kg bile normal doğum yapan var 4ü geçmeyecekse normal doğum tercih edin derim
kubraselcuk Sumeyye2341 32 de 2440 gr dı iri bebek dedi şimdi 36 haftalık yaklaşık 3000 gr olmuş haftasıyla uyumlu hale gelmiş dedi yani değişebiliyor bu durum 😌
Sumeyye2341 esraylcnkayaa benimde seninle aynı 35+1 3.300 gr normal doğumda omuz takılabilir diyor doktor normal istiyordum
Kbraosman 35+3 te 2700 dü şuan 36+0 2 hafta sonraya sezeryan olacağım çok artmayacak gibi ya ben biraz takıyorum kafaya
Sumeyye2341 Kbraosman herhangi bir Sağlık sorunun yoksa 39+4 leri felan bekleyebilirsin aslında doktorun mu 2 hafta sonra dedi
Sumeyye2341 esraylcnkayaa ben oldum olası süt içmeyi ve meyve yemeyi çok severim doktorum da önermişti süt içiyorum pekmezli hergün meyve yiyorum çiğ badem fındık ceviz sanırım onlar yaradı ama biraz kısıtlamam gerek galiba
Minau Bizim de 37+6 doktorumuz biraz kilosu düşük dedim 2800-2900 arası doğabilir dedi kafam takıldı minyon bi bebek dediler
LINA20 Minau kesinlikle benim de öyle dediler 33 olarak gittim 1890 gram çıktı kilo almamış dedi doktor minyon bebek olacak
Minau Neler yiyorsunuz kilo alması için ben yumurta meyve yoğurt hep tükettim hurmaya da başladım ama yok kilosu biraz düşük kalmış beyninin
Sumeyye2341 Minau şekerin yoksa gece yatmadan pekmezli süt iç canım gün içinde de çiğ badem, fındık, ceviz yemeklerde tavuk et ye meyveyi de hergün tüket özellikle muz kilo aldırıyor diyorlar
Kbraosman Sumeyye2341 aynn doktorum 38 haftaya gün verdi 4 temmuzda kontrolüm var bir sıkıntısı yoksa bekleyelim diyeceğim 1 hafta daha bakalım artık
Sumeyye2341 acemianneex ben 33+2 de gittiğimde 2450 gramdı o zaman da haftasına göre iriydi sizinki normal bence de ama 2 haftada birden 3300 olmuş bu haftalarda hızlı alabiliyorlar galiba
busranil acemianneex benim de haftam ve bebişin kilosu bu civarlarda canım çok sıkılıyor güzel şeyler de yiyorum almıyor bir türlü.Doktor fit bir bebek diyor uzun ince diyor ama benim içim rahatlamıyor.