Ezgi14 Kizlar 34. Haftadan sonra arabayla 8-10 saatlik yol giden var mi ? Herhangi bir skinti oldu mu. Doktoruma pazartesi sorabilecegim anca.
Ysn Ezgi14 herkesin durumu riski vücudu farklıdır burda başkası gitti diye sizde gitmeye kalkmayın gidip gidemeyeceginize ancak doktorunuz karar verebilir önemli bi durum değilse gitmemek daha iyi doğum olsa hastanenizde olmayacaksiniz
LyliaMom Ezgi14 ben gittim bi şey olmadı. ama arkadaşlar doğru söylemiş herkesin risk durumu farklı. Dr’a danışmadan çıkmayın yola 😇
Ezgi14 Ysn doktorla konusmadan zaten gidemem İleri bir hafta cunku. Ben sadece giden var mi onu merak ettm .. Keske daha erken bir haftada gitseymisim😔
deletedmom301 O kadar uzun yol gitmedim. 3 saatlik yolculuğum oldu. Onda da mola verip inip arabadan yürüdüm. Zaten daha 29. Haftamdayim. Doktor da belki aynı şeyi söyler ama sık aralıklarla mola verip yürüyüş yapın eğer gidecekseniz
RabiaGlck Ben şu an 27.haftadayım 2-3 hafta kadar önce otobüsle 7 saatlik yola çıktım heryerim uyuştu yoruldum bunaldım çok zor geçti sürekli tuvalete gitme gereği duyuyordum otobüs mola vermiyordu baya sıkıntı oldu. Şimdi doğuma gene başka şehire gidecem 32.haftamda o da 7 saat kadar yol eşim taksi tutacağını söylüyor otobüsle dayanamazsın cok yorulursun falan diyor haklı da çok zor geçiyor çünkü