bebekananas Kızlar cumartesi Günü normal doğumla kızımı aldım kucağıma ama doğumum psikolojimi bozduğu için anlatmayacağım merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum Hepiniz sağ Salim evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah 🫶🏻
Aysnrbtnn bebekananas hayırlı olsun canım Allah uzun Sağlıklı ömürler nasip etsin sana da yavruna da 🌸 sorumu sorayım açıklık olduktan ne kadar süre sonra sancın başladı doğum oldu dün nişanım geldi bugün gittim 1 cm açıklık var dedi doktor nst de sancım çıkmadı ama ben adet olacak gibi ağrı hissediyorum ara sıra
bebekananas Aysnrbtnn Aysnrbtnn kuşum öncelikle teşekkür ederim . Benim nişanım geldi ağrım yoktu hastaneye gittim 1 parmak açıklık var denildi . Eve geldim tekrar ağrım olmaya başladı baktım 5 dk da bir çok şiddetli sancı çekiyorum oturamıyorum duramıyorum birde acı eşiğim çok düşüktür benim 1 buçuk saat sonunda hastaneye gittik tekrar 2-3 cm açıklık var denildi yatış yapıldı . 30 saatin sonunda açıklığım 6 cm oldu doğum haneye aldılar 5-6 saat içinde de açıklığım 10 cm oldu ve kızım dünyaya geldi sana tavsiyem evde çekebildiğin kadar çek sancını hastane ortamında çok kötü oluyor sancı geldiğinde nst de kalmak ölüm gibi bir şey
_nigarr24_ bebekananas aynısını yaşadım. Siz daha çok sürede çekmişsiniz sancıyı. Bende 30 saatti. 26 saat boyunca 2 cm oldu artmadı en son doktoruma dedim gitmiyorum eve bugün doğurucam bıktım bu sancılardan. Suni verdi 4 saat sonra doğurdum
bebekananas _nigarr24_ bana suni vermediler hiç sancılarım bir anda çoğaldı ve açılmam çok hızlı oldu