tatlibebegim_ Rahim filmi adetten kaç gün sonra çekiliyor öncesinde kaç gün ilişki olmamalı , sonrasında kaç gün ilişkiye girilmemeli, rahim filmi çekildiği ay aşılama yapılır mı
Hatice_123456 tatlibebegim_ rahim filmine özel ilişki yasağı Yok ayrıca adetli olmadığın herhangi bir günde yapılıyor
Bebegim3444 tatlibebegim_ rahim filmi iki kere cektirdim. Adet bitimindeki hafta yapılıyor. Özellikle kesinlikle iliski olmiycak diye uyarıldım. İliski olursa iptal ediliyor.gebelik oluşumuna karşı. Soyle bisey var birde bendede oldu çoğu arkadaslara okudum rahim filmi çekildiğim ay hamile kalmıştım. Aynı ay yada bir hafta snra gebe kalanlarda oldu.
Seyma5050 tatlibebegim_ beni adetim bitmeye yakın çağırdı yani son günü gittim.Sonrasında ilişi yaşayabilirsin korunmana gerek yok dedi.
balevlatlarim3535 tatlibebegim_ adetin bittiği hafta çekiliyor. Öncesinde ilişkiye girmiyorsun adetten sonra. Film çekildikten sonra bir kaç gün de lekelenme olabiliyor. Benim filimde bir kanalim kapalı çıkmıştı. Bizde korunmuyorduk nasıl olsa olmaz diye eşimde de sorun vardı ikinci ay hamile olduğumu öğrendim. Hayırlısı olsun inşallah 🙏
tatlibebegim_ Hatice_123456 peki rahim filmi çekildiği ay aşılama yapılır mı ilk aşılamam tutmadı bugün öğrendim tekrar yaptırmak istiyorum
tatlibebegim_ Bebegim3444 yaa gerçekten mi ben rahim filmi çekilmeden aşılama oldum bugün öğrendim tutmadı rahim filmi çekilceğim ondan sonra bi kaç beklemeli miyim rahim filmi öncesi adetliyken kontrole gidip gün mü vermesi gerekiyor bende ileri derecede pcos var
Bebegim3444 tatlibebegim_ adetli iken arayın kac gun sürdüğünü falan sorucak. Bitiminden bir iki gun snrasina randewu veriyor. Bir hafta korunuyorsunuz. Kimyasal ilac verdikleri icin. Korunmayi bıraktığınızdan zaten ortalama yumurtalama dönemine denk geliyor. Yanı asla karanıza karışmak gbi olmasın ama ben olsam bir ay beklerim hemen üst üste islem yaptırmam. Zaten rahim islem görüyor filmde hemen üstüne asilama bilmiyorum. Hemde denemiş olurum.
Aysenur-2019 tatlibebegim_ cekildikten sonra günaşırı ilişki olsun film sonrası gebelik sansı yüksek dedi ben ikinci ayında gebe kaldım cekıldıkten sonra ama aşılama konusunu bilmiyorum
Tobeshh tatlibebegim_ eğer İstanbul’da oturuyorsanız sanomed Kadıköy’de çektirmiştim ben orayı öneririm Avrupa yakasında da varmış aynı şube şişlide son teknolojik aletlerle çekim yapıyorlar anestezi oömadan hiç canım acımadı benim çok araştırmıştım ben biraz fiyatı yüksek ama değiyor. Rahim filmini çekmem için doktor olarak Cevat bayrak’ı tercih etmiştim doktorum onu önermişti zaten bir sürü videosu var araştırabilirsiniz bu işin uzmanı direk.