Halime1999 Kızlar merhaba herkese bişey sormak istiyorum bizim bu sene tayinimiz çıktı eşim PÖH Tunceliden ankaraya gidiyrz ilişki kesimi ne zaman başlyo acaba bilen var mı
Pembesarelle2 Halime1999 Biz jandarmayız 19-21 arası ilişki kesme eşin bilir bunu canım söylemediler mi daha
Gozdenur1334 Halime1999 polisler için 23 haziran- 21 temmuz arası diye bir belge gelmişti bize ama doğru mudur bilmiyorum. Biz 15 temmuz gibi ilişik kesmeyi düşünüyoruz
Halime1999 Gozdenur1334 canım siz ayın 15de mi ilişki kesysnz öyle demiştin bana bide belli ilişki kesme zamanı
Rabissssscee Kız bende diyorum polis jandarmalıkla ilişki ne alaka 🫣😂 ay çok güldüm kendime ahaha yorumları okuyunca anladım konu hakkında bilgim yok üste çıksın 😂
Rabissssscee H1z2a3 ahahaha valla yorumları okuyunca anladım 😂 ne alaka diye girmiştim posta çok güldüm cahillik böyle bişi herhalde 🤭😂😂😂
Gozdenur1334 Halime1999 evet biz 15inde kesiyoruz maaşı bekleyelim dedik sizin belli oldu mu karar verdiniz mi ? 23 haziran 21 temmuz tarihleri arasında kesebiliyormuşuz
Halime1999 Gozdenur1334 sizin adınıza sevindim cnm. Walla bize kalsa biz hemen kesicez tek umudumuz 21 temmuzu beklemek inş o tarihte dogrudur henüz net Bi tarih yok kime sorsam Belli degil diyo ama tarih olarak 21 temmuzu söylylr inş o tarihte dogrudur
Gozdenur1334 Halime1999 sizin pöh değil miydi ? Nasıl belli değil daha ya hangi şehirden Ankaraya geliyordunuz
Halime1999 Gozdenur1334 aynn cnm PÖH şu an Tunceli deyiz ankaraya gitcez inş ben ayın 11 de gidyrm evi yerlştrmeys eşim kalmak istmyo burda bizde tarih belli olmadıgı için tabi mutlu olmyrz netleşmedigi için ama genel olarak 21 temmuz dylr resmi yayınlarda