Edaydemir 39+0 kanlı nişanı gördüm ama sancım az ilk çocuğumda nişandan 5 6 saat sonra doğum olmuştu buda öyle olur inşallah sancinin çoğalması için ne yapmam lazım
Anonim3447 Edaydemir nişan nasıl bir şey ya bende bugün birşey gördüm ama.ne olduğunu bilmiyorum emin değilim
Edaydemir Anonim3447 ben ilk gebeliğimde yaşadığım için biliyorum sümük gibi kanlı bazen kahverengi akıntı benim ilkindede bundada kırmızı geldi şuan sancı gelmesini bekliyorum
Anonim3447 Edaydemir benim afedersiniz sadece katı yapışkan sümük gibi geldi ama çok az işaret parmağının bir bogumu kadar filan
Edaydemir Anonim3447 nişan bazen renksizde olabiliyormuş ama benim dediğim gibi hep kanlı oldu siz yine dikkat edin nişan değilde su gelirse beklemeyin hemen hastaneye gidin ben su gelmediği için sancinin gelmesini bekliyorum
Edaydemir Anonim3447 eğer sancılarin şiddeti artmiyorsa yalancı sancidir vücut kendini hazırlıyor doğum sancısı kendini belli eder zaten strese sokmayın kendinizi
gokceveannesii Yaa benim de bugün çok ağrım var sırtımda ve çok hareketli kızım o hareket ettikçe canım yanıyor bazen sertleşiyor ama hareketli de olduğu için anlayamıyorum sancı mıdır 36+1 bugün
Edaydemir gokceveannesii doğum sancısını anlamama gibi bi şansımız yok maalesef kendini belli eder diğer belirtileride takip edin siz
Edaydemir Anonim3447 inşallah sağlıkla kolay bir şekilde kucağımıza alırız biraz rahatlamaya çalışın sure falan dinleyin bebegede iyi gelir