Totanseyma 1melekannesi3858 doktor 32 de bırakıcaz dedi o yüzden rahat davranıyorum biraz inşallah bırakırım ☺️
1melekannesi3858 Totanseyma inşallah canım zaten ben bildiğim.kadar8 ile 30 haftaya kadar etki ediyormuş ondan sonra etmiyormus sanirim
000 1melekannesi3858 aynen Amin iyiki doğumum kısa doğru olucak yoksa çekilmezdi bu sıcakta dogum yapmak gerçekten bunaltıcı sıcaklar var havada nemli birde
1melekannesi3858 000 valla benimki ağustos ortasi ya da sonu ya da Eylül başı doktor net bilgi vermedi daha doğum ile
Rabia_91 Bende İzmir deyim, sıcaklar mahvediyor gerçekten. Şimdi bayram tatili Didim’e geldik, hergün denize giriyoruz anca öyle serinliyor insan.
1melekannesi3858 Rabia_91 en iyisi bize yasak ben kayserife yaşıyorum bende rahim ağzı kisqligindan dolayı serklaj var o yüzden uzun yol havuz vs vs şeyler yasak
anayimbenanaaa Rabia_91 ayy benim açılmam olduğundan denize de giremiyorum İzmir gibi yerde nasıl imreniyorum denize girenlere anlatamam 😂
1melekannesi3858 Totanseyma yok zaten bende hala kullanıyorum doktor bırak demeden bırakmam da zaten 30 a kafar etkisi oluyormuş ama
Nerfemm 1melekannesi3858 sıcaklar berbat keske kış gelse. Zaten menapoz gibiyiz bide sicaklar çekilmiyor. Gunde 3 4 defa suya giriyorum biktim artik
Papatyaaa__ 1melekannesi3858 aynen kuzum bendede ilk zamanlar güzeldi ama yaz geldi malum yanıyoruz tüm gün klima karşısındayım 🥵🥵🥵artl ev işi çocuklar fslan derken zor🥹
Herseyguzelolsun7 HeycanliMommy merhaba, çok önceden tetanoz aşısından sonra koltuk altı lenfim şişti demişsiniz acaba geçti mi bir de nasıl şişti minik fındık büyüklüğünde mi?
HeycanliMommy Herseyguzelolsun7 merhaba evet daha sonra küçüldü ağrılı ve orta büyüklükteydi. Biontech den sonra da olmuştu benim kaldılar gecmediler
Busrata33 1melekannesi3858 berbat nefesim daralıyor eşim sürekli bu ne ter niye bu kadar zorlandın diyor ben normalde de çok sıcağa gelemem 24+4üm ama hormonlar tavan.Eşime akşam klima aç bayılacam diyorum adam ben üşürüm diyor git battaniyeyle yat dedim en son😀😀Dışarı çıkmıyorum gündüz pek 2hamileliğimde aynı zamanlara geldi valla
1melekannesi3858 Busrata33 Allah yardımcımız olsun canım ne diyelim her zorluğun bi kolaylığı var elbet bizde Birgün doguracaz🤣🤣🤣
karanmom 1melekannesi3858 canım giy bol bir etekk evde altına da bişey giyme miss yada bol bol pijima giy gene altına bişey giyme ben evde öyle yapıyorum iç çamaşıri beni darlatio
1melekannesi3858 karanmom of orası öyle şalvar vardı onu giydim oda yürüdükçe bacak aralarım pişik olacak o şekilde de inan ne yapacağımı şaşırdım kiz
H1z2a3 1melekannesi3858 valla bacım biz akşam oluyor donuyoruz 🤷♀️ gün içi ısınıyor oda anca kemiklemizin buzu çözülüyır😂 Ağrıdayız bu arada
Herseyguzelolsun7 HeycanliMommy minicik bir fındık büyüklüğünde bir tane ele geliyor. Öncesinde var mıydı bilmiyorum ama 15-20 günde bir meme ve koltuk altı muayenesi yapıyorum kendime olsa hissederdim. Ağrı var mı yok mu bilmiyorum çok dokununca ağrıdı biraz. 6 ay önce de meme ve koltuk altı ultrasonu yaptırmıştım zaten düzenli yaptırırım Allah korusun bir şey olmasın diye. İnşallah aşıdandır ve geçer, randevu aldım bayramdan sonraya kadar geçmezse gideceğim bakalım. Sadece aşı olduğum kolumun koltuk altında var. Sizin nasıl kalıcı oldu öylece kaldı geçmedi mi