Havvabuzoba Esraaaaacun 36+4 deyim acayip ağırlaştım pelvik kemiklerim ağrıyor kalkınca bedenimi taşımakta zorlanıyorum bide bu aralar ıslanma başladi muhtemelen baskıdan dolayı Rabbim sağ slaim kucağımıza almayı nasip etsin ,🤲
Aleyna2045 Esraaaaacun 3 gündür benimde aynı ya korkuyorum birşey olucak diye birde bazen karnım ağrıyor regli oluyormuşum gibi hissediyorum ama geçiyor bebek çok sertleşiyor arada karnıma dokununca taş gibi hissediyorum bazen
Esraaaaacun Aleyna2045 bende de oluyor canım benim bir yere toplanıyor görsen taş gibi kesiliyor sanki sonra dokunuyorum geçiyor hemen 😍😀
Aslan_84 Esraaaaacun bebek büyüdükçe baskı yapıyor bendede oluyor.35 haftalığım inanın kendimi WC ye zor atıyorum 🤭
Esraaaaacun Aslan_84 sanırım en sıkın hali bir bu bi de bacaklara kramp giriyor o çok kötü sabah bir girdi hala bacağımda etkisi var
nrkrkc 30+3 oldum acayip sırt ağrısı başladı tuvaletten cıkamıyorum. Mide yanmasına artık şurup fayda etmiyor geceleri 🥺 sıcak basmasından uyuyamaz oldum
Esraaaaacun nrkrkc gerçekten sıcakta hiç çekilmiyor hamilelik sıkıntı yaa su gibi ter atıyordum soda iç muz çok etkili oluyor diyorlar