Bussraefe Kızlar merhaba. 30 haftalık hamileyim. Genelde Koştururken temizlik falan yaparken iç çamaşırımda bir ıslaklık hissediyorum. Otururken yada sakin geçirdiğim bir günde kesinlikle böyle bişey söz konusu değil. İç çamaşırımda ki ve eşofmanımda ıslaklık hissettiğimde korkuyorum acaba terledim mi yoksa bebeğin sıvısı mı sızdırıyor diye düşünüyorum. Doktor Kontrolümüz pazartesi o yüzden sizlere danışmak istedim.
Maviii Bussraefe ter oluyor genelde canım, bende yürüyüş yapınca iç çamaşırım baya ıslaklık oluyor, her olduğuna kaanat getirdim, sıvımızda eksilme yok yani doktor bakmıştı
Aymehah Bussraefe aynı sey ile gecen doktora gittim 24 haftalık :) sadece o delıge pecete veya pamuk koy anlarsın mesela ordam mı geliyor ter mı.
Bussraefe Ysn evet canım haklısın. Kontrol edeyim normalde de gelirse ıslaklık doktor randevusunu beklemeden acile gideyim en mantıklısı
Ysn Bussraefe için rahat değilse cnn acile git amnisure testi iste %99 saptıyor amniyonmu değil mi diye sakin turnusol kağıdına güvenme
Bussraefe mimarkadin söyleyeyim canım eğer sarılıyorsa alsın. 2 gündür baya yoruluyorum alışverişe falan çıkıyoruz. Bebeğinde hareketleri azaldı yorgunluktan mı acaba dedim ama biraz önce ev süpürdüm ıslaklık hissedince acaba ter mi yoksa amniyon sıvısı mı dedim . Hareketlerinde de azalma hissediyorum en iyisi doktora gitmek belki de