Ada_ve_annesi raporlu astım hastasıyım 5 sene önce doğum yaptım sıkıntı olmadı yalnız dr bişey dememesine rağmen tam başlangıçta daha ıkınmaya bile başlamadan ebe bir anda karnımla göğsüm arasına çöktü habersiz ve bilinç kaybı yaşadım nefes alamadım kitlendim o anları hayal meyal hatırlıyorum maske değil ama hortumu yüzüme tuttular kendime geldiğmde dr ebeyi çok fena azarladı doğumhaneden kovdu başka ebe geldi kimse anneye müdahale etmeyecek ben varken size n’oluyo diye diğerlerini de azarladı ve ben ilkinde doğru ıkınamadım 2.de dr tarif edince anladım doğru ıkındım ve doğurdum çok şükür Hızlı bir şekilde sadece dr um ile yaptık kimse bana müdahale etmedi bebekle ilgilendiler🙏 üstelik ozamanlar çok ağır değildim, öncesinde bu konuyu dr unuz ile mutlaka görüşün astım hastası olduğunuzu bilsin. 2.ye hamileyim Şuan ağırlaştı astımım takipli olduğum göğüs dr una göre ama okadar büyük sıkıntı yaşamıyorum idare ediyorum ilerleyen zamanda tekrar dr uma görüneceğim ilaç kullanmam şartsa mecbur kullanırım tabi ama mümkün olduğunca ilaçsız bitirmek istiyorum kullanmalısın birşey yapmaz o ilaçlar dedi ama güvenemiyorum