Limonzeytin Sevcan-1 doğruluğu yok inanmayın bunlara tesadüftür sadece. Embriyo nereye yerleşirse orada büyür cinsiyeti sperm belirliyor sonuçta yerleştği yer değil. Hayrlsı olsn
Pemberuya esraEb ayy insanı delirtiyorlar onlarda ha😄 benide annem aramış çağırıyor sürekli evde durma diyor sanki keyfimden djdjs
esraEb Pemberuya en iyisi takmamak kimseyi. Anamızı bacımızı hiç kimseyi. Doktorum ne derse o 🤷♀️Siizn de ilk mi
Pemberuya esraEb kesinlikle kuzum❣️ İlki düştü 8 haftalıkken kalbi durmuştu aslında bu ikinci hamileliğim ama benim hep sıkıntılı geçiyor inşallah bunda sağlıklı kucağımıza alırız hep beraber 🤲🏻 Sizinde ilk sanırım
esraEb Pemberuya evet benim de ilk Allah nasip ederse 🤗en önemlisi sağlıkla dünyaya gelmeleri va tabii vakitlice gelmeleri 🙏🥰
esraEb Kubare134 o kadar erken nasıl anlıyorlar ya. Benimki 32. Hafta hala ultrasonda bebek nerde kolu bacağı neresi anlamıyorum kaldı ki o haftada cinsiyetini görmek 😄
AleynaResul Sevcan-1 benimki solda yarısı kız yarısı erkek diyo hiç birine kulak asma en iyisi doktor 😂
EsmerHamarat Dogrumu yalnismi bilmem ilk kontrolumde sagdaydi.Doktor yardimcisi sagda olunca erkek dedi.Bende erkek oldugunu oyrendim sonraki haftalarda