Mustafayigitvebeytugannesi Kızlar plips avent emzik tercihiniz ne oldu bebeğimin tutması için en hızlı hangisini tutar genelde bebekler.
Busrata33 Mustafayigitvebeytugannesi philips avent ultra air kullandım ilk oğlumda 20ay kadar 2.de de aynısını kullanacağım
Mustafayigitvebeytugannesi dilekkrhn bende plips duydum en çok bu markayı yeni duyuyorum bebeğim 2.5 aylık geç mi kaldım acaba. Eyw baby memesi vardı emiyodu ama kaybettim ya o yüzden başka meme almak istiyorum.
dilekkrhn Mustafayigitvebeytugannesi ben damaklı olanı almak istedim anne göğüs ucuna daha uygun olduğu için
Mustafayigitvebeytugannesi Busrata33 aynen ya bende plips avent alıyım diyorum ama birde bunun ultrasoft olanı varmış sanırım hangisi iyi bunun uçları kiraz uçlu oluyor değil mi damaklı değil.
Mustafayigitvebeytugannesi Busrata33 anladım bu yuvarlak uçlu sanırım. İnternetten sipariş versem kaç güne gelir acaba. Bu Trendyolda var mı acaba
Busrata33 Mustafayigitvebeytugannesi vardır mutlaka şuan bayram arası eğer acilse mağazalardan alabilirsiniz
Busrata33 Mustafayigitvebeytugannesi E bebekte,babymall,bazen marketlerde bile oluyor bilemiyorum yaşadığınız şehirde hangisi var
siyahinciii Philips avent shootie aldım bir de ultra ait aldım tek yumurta ikizi beyefendiler doğunca hangisini tutarsa bakalım merakla doğmalarını bekliyorum