Maviidmrr Merhaba hanımlar kalp atışlarını kaçıncı hafta da duydunuz ben geçen hafta alttan keseyi gördüm ama 5+3 olduğu için doktor 1-1.5 hafta sonra duyarız dedi bugün 6+2 yim araya bayram girdi bebeğim benimle değil mi çok merak ediyorum
ekc ekc Doktorum kanaman olmadığı sürece sorun yok kendini yorma az az yürü ve bol bol dinlenmede kal dedi
Maviidmrr Dygu1122 bende alttan duydum geçtiğimiz pazartesi herkes çok korkutuyor sakın alttan baktırma sakın diye o kadar korkulacak bişey yoktu bana göre siz kaç haftalıksınız yada doğdu mu acaba tecrübelerinizi anlatmanız mümkün mü
Dygu1122 Maviidmrr şuan 11+4 olduk bayram sonu tarama testimiz var inşallah.. bana da söylüyorlar alttan baktırmasaydın keşke falan diye ama napıcaksınn karından görünmemişti hem doktordan dahamı iyi bileceğiz sakıncalı olsa neden baksın
Maviidmrr Dygu1122 kesinlikle haklısın doktora söylediğim de bir sakıncası yada bebeğe zararı olsa biz bakarmıyız lütfen kulaktan duyma şeylere inanmayın demişti 😁
Dygu1122 Maviidmrr çok doğru söylemiş 😁genelde eskiler öyle diyor bebeğe birşey olacak diye ben çok takmıyorum onlarıda öyle kabul ediyorum artık :)
FKRKS29 Xanim_05 anladım benim 8+1 de 7+0 de gittik 11mm kese ama bebis gözükmuyodu bayramdan sonra insAllah gözükür