Busenazzzzzz Merhaba. Ben uygulamaya göre 9. Haftamdayım, e nabıza göre de 10. Haftamdayım. Temmuzun sonlarına doğru uçakla tatile gideceğim. Sizce bi sorun olur mu? Ya da yapan oldu mu ? (Doktor kontrolünden önce sizlere de danışmak istedim) 😇
Byzaakann Busenazzzzzz bende iki gün sonra binicem 36 haftalığım raporu 35 diye aldık doktor bi sorun olmayacağını söyledi zaten uçaktaki basıncı yer seviyesine getiriyorlarmış o yğzden sıkıntı olmuyormuş gebeliğin başlarında 2-3 kez daha bindim daha yeni hamileydim bi sorun olmadı içini rahat tut. Sadece bebeği karnımda hissediyomuş gibi bi his olmuştu havalanırken ufacık minicik bi ağırlıktı 🥰
nurr0101 Busenazzzzzz Herhangi bir kanamanız düşük riskiniz yoksa problem olmaz canım. Doktorların önerisi de zaten uçak üzerine. Bana o haftalarda otobüs yolculuğuna izin vermemişti ama 1200 km lik yola çıktım çok şükür her şey yolunda
naneliseker_ Busenazzzzzz bende 9 haftayim yolculuk yaptık baya uzundu 2 saat mola vermelisiniz doktorunuz da diyecektir zaten. 10 dakka yürüyeceksiniz o molalar belk8 daha fazla. Ben sorun yaşamadım:)
Glfdnkygsz Busenazzzzzz ben başka şehire atandığım için memleketime sürekli gel git yaptım hamile olduğumdan beri yolculuk yapıyorum şuan 30 haftalığım hiç bir sıkıntı olmadı, eğer riskli bir durumunuz yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum
Enno Byzaakann vallahi içimi rahatlattı bu bende iki gun sonra bınecegım 37 haftalık olarak inşallah bir sorun olmaz 🙏☺️
Busenazzzzzz Byzaakann Yaa öyle mi ☺️ içime su serptiniz. Bazı kişiler böyle imkansız olmaz gözüyle konuşuyor be 14 haftadan sonra çıkılacağını söylüyorlar korkuyordum 🥹🫠
Busenazzzzzz nurr0101 Yaa 🥹 Birileri 14 haftandan sonra çıkılacağını ve düşük olabilir diye söylüyorlardı. Denk geldim. Doktorum son kontrolüme kadar herhangi bi olumsuz bir şey söylemedi çok şükür. İnşallah bi sıkıntı da olmaz 🌸
Aydemi Enno çok riskli szin haftanız. 34.haftaya kadar uçma izniniz var nasıl gidiceksiniz? İnşallah yolunuz kısadır
Gezgin1Anne Enno seni normalde hiçbir şekilde uçağa almıyorlar eğer uçakla gideceksen 35 yada 36ya kadar raporla alıyorlar. Bence 37 uçak için çok tehlikeli bir hafta.
Aydemi Busenazzzzzz bizim doktorumuz şimdi gezdin gezdin sonra gezemezsin her yere git dedi. Ama araba ile çok tavsiye etmedi kan dolaşımı yavaşladığı için.
Busenazzzzzz Aydemi araba normal günlerde de insanı mahf ediyor. Bir de uzun yolculuksa eğer. 🫠😬 Uçaktaki basınç biraz gözümü korkuttu bir şey olur diye. Ama neyse ki her şey sanıldığı gibi değilmiş 🤭
Aydemi Busenazzzzzz merak etmeyim bebek için tehlikeli değil. Ben kabin memuruyum bir çok hamile yolcum oldu. Sadece uçağa binerken bir kabin memuruna hamile olduğunuzu varsa yastık ve su desteği isteyin. Çok konforlu bir uçuşunuz olur.
Elif_p Busenazzzzzz canım ben yeni geldim ucak seyahatinden 25 haftalıgız hiç bir sorun olmadı doktorum da olmaz demişti zaten