Sevgi56 cnm normal doğum yaptm ama doktor yoktu bı tane ebe vardı hademe yardım etti ve dikişin 20dk sürdü hademeye sordm nye bu kadar uzun sürdü dye oda dedi eve ipi kesecekken diktiği yeri kesti tekrar dikmek zorunda kaldı dedi.🤦🏻♀️
Sonra doğum yaptm yne doktor yok ilaç veren bı muayene gelen yok çıktım hastaneden yine ilca veren yok bir haftalık lohusayken sağlık ocağına götürmek için yola ciktk eşimle ve yolda kanamam gelmeye başladı acil gittik meğerse içimde parça plasenta unutmuşlar ilaç da vermedikleri için enfeksiyon değerim aşırı yüksekti tekrar kurtaj olmak zorunda kaldm bir haftalık bebekle , ve sütüm kesildi tekrar dikişler söküldü dikildi fln 15 20 gün hastanede enfeksiyon tedavi oldum ve yetmedi oğlum 6aylik olduğunda bile vücudumda enfeksiyon vardı .ve adet olamamaya başladım üç ay fln gecio yine olmuom ilaçla bide olmuom rahmine kurtajda zarar verilmiş dedi doktor bütün tahliller normal olmasına rağmen bı doktor olmadgi için bu durumlara dustumm uzun oldu kusura bakma .