Tinii_minii_mom Kızlar ben 25 mg eutrx kullanıyordum 4,75e çıktı 6. Haftadayım 50 demişti doktor sonra iki tane 50 mg dedim dedi aklım karıştı sizler kaç mg kullanıyorsunuz
Benas Tinii_minii_mom ben ilk günden 50 levotiron kullanıyorum başta 8 civarıydı şimdi 2.5 falan ama hiç değiştirmedi
Catsofmom Tinii_minii_mom 2 tane 25 mg iç 50 mg kullan demiş olabilir mi canım. İstersen tekrar bir sor 100 mg çok ağır
abnw Tinii_minii_mom doz artarken 25 lik olarak artırıyor doktorlar genelde 25 den 100 e birden yükselmez diye düşünüyorum
Tinii_minii_mom Benas doktorunda kafası karışık belliki bende 4,75 için 50 mg yeterli diye düşünüyorum ama bilemedimmm
Tinii_minii_mom Nisanannesi34 ay gerçekten teşekkürler ilgilendiğiniz için kızlar. Bir dahiliye doktoruna gittim bütün her şeyimi karıştırdı birbirine 1 hafta sonra devlete gidicem mecbur o zamana kadar korkudan duramazdım
09-11-22 Benim değerim 18 di 100 mg kullanıyorum aylardır en son 20 gün önce falan 3.78 e kadar düşürdük bayramdan sonra bidaha gidicem bakalım belki mg düşürür
Tinii_minii_mom 100 mg kullansam zararı olur mu ki kime soracağımıda asla bilmiyorum ya bayram haftası köye geldik bi de
abnw Tinii_minii_mom yuksek olduğu zaman sıkıntı olur, değerin 2 buçuk altı olması gerekiyor, benim de değerim 5 kusurdu hafta ici 100 hafta sonu 125 kullanıyorum 1.60 a düştü.
Cansu1_ Bende haşimato var gebelikten önce de kullanıyordum suan 150 lilik kullanıyorum 1,74 Suan çok şükür
Tinii_minii_mom Cansu1_ yaaa 1,74 olmasına ragmen hala mı 150 kullanıyorsun düşürmedi mi? Bir de haşimato oldugu nasıl anlaşılıyor
Cansu1_ Tinii_minii_mom yok hiç düşürmedi çok oynuyor ya 25 ile başlamıştım 150 ye kadar geldim doktor en son bu mg da sabit kalalım hormon takviyesi zaten korkma tsh ın yüksek çıkması risk dedi . Valla ultrason ile bayıldı ve haşimatoya karar verildi
Findukli_Lokum Tinii_minii_mom 4 gün 50 mg, 3 gün 75 mg kullanarak 5 küsürlerden 1.5 küsüre indi. Levoriton kullanıyorum
Tinii_minii_mom Hala ne yapmam gerektiğine karar veremedim ya tüh. O zaman iki tane 50 mg içeyim en azından bir hafta. Doktor böyle dedi umarım dediği ve demek istedigi şey aynıdır