Tgcmrt48 Bebeğin kilosu haftası ile uyumlu değilse şu besinlerin hepsini aynı günde tüket bak nasıl şişmanlıyor minnoş 🥰
•Her gün 2 yumurta ben haşlanmıştan nefret ettiğim için patatesli vs yiyorum bir şekilde.
•Her gün en az 3 taze kırılmış ceviz
•Badem, antep fıstığı ve çiğ kaju kilo için birebir
•Muz kesinlikle her gün bir muz 🍌
•Her gün 200 ml süt, bir kase yoğurt, kefir, peynir. Birini tüketmezsen diğerini daha fazla tüket.
•Bu mevsimde şeftali ya da nektarin C vitamini içeriğiyle fetal gelişime çok faydalı. Diğer meyvelerden de tabii ki kiraz, vişne, elma ne varsa ara öğün yap bunları.
*Shake makinen varsa süt muz, ceviz, badem çilek istediğin ne varsa at karıştır. Ben cevizi vs yerken öğürüyorum o yüzden içecek yapıyorum hepsini.
•En önemlisi haftanın en az 5 günü en az 150 gr protein tüketiyorum. Karbonhidratı azaltmadım her zamanki gibi yiyorum ama sırf karbonhidratla doyurmuyorum kendimi o et illa bitecek öğürerek de olsa 😒
Bunlar gelişim geriliği varsa diyetisyen önerisi ama ben hamileliğin başından beri her gün hepsini tüketiyorum. Benim ikizlerim bu şekilde ikisi de gramları 2 hafta önde gidiyor, inşallah sonuna kadar böyle gideriz. İkiz için önemli çünkü hem düşük hafta, hem düşük kilo doğurmak istemem 🥺🙏🏼🙏🏼🌸🌸