deryamehmet35 Kizlar yarin adet günüm ama dayanamayıp bir saat önce test yaptim malesef negatif.Ama hiç bir adet belirtimde yok 😓😓
Rabia06 deryamehmet35 canm bekle 3 gün geçsin üstünden sonrada sabah ilk idrarla testi yap inş rabbim nasip eder 🤲🤗
Basakaya deryamehmet35 benimde geçmişti. 15 iydi adet günüm canim ben 26snda öğrendim o zaman cıktı idrarda 🤗
rurualtae deryamehmet35 erken gebelik testi var %99 doğru sonuç onunla bak çıkıyo ben öyle öğrendim ☺️🙏 Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşallah
deryamehmet35 Rabia06 adeti bekliyorum canim artik bakalim erken gebelik testiydi yaptigim ama yanılmıştir inşallah
Seydaozzz Umutsuz olma bosuna beanada öyle oldu hatta doktoara gittim gebelik yok diye tarlusal kullandım bitti adet olmayınca doktora gittim hamileyim
deryamehmet35 Basakaya aa gercekten mi benim günüm yarin ama adetten 2 gun once lekelenmem gelirdi o gelmeyince umutlanmiştim hadi yapayim dedim negatif
deryamehmet35 rurualtae erken gebelik testiydi canim yaptigim miratech marka ilk once testin üstunde bi dalgalanma oldu sonra negatif cizgi belirdi
Eda01 Canim bende regl günümden 1 2 gün önce yaptim negatif cikti cok canim sıkılmıştı ama hic sancim falan yoktu sonrada reglimin 1 hafta sonrasinda yine yaptim ama hala regl olmamistim sonra bidaha test yaptim pozitif çikti simdi cok şükür 7 haftalik hamişim. Inşallah sende hamiş olursun. 😊
deryamehmet35 Eda01 1 yil once bir kürtajim var canim ve 3 aydir yeniden bebek istiyoruz bakalim artik hayirlisi Allah ne zaman nesip ederse
Duyguvv Tugbax68 cnm benim kürtajdan sonra kanallarım tıkanmıştı bende bebek istediğim zaman rahim filmi çekilip o şekilde öğrendim sen film çektirdin mi