Drftm tlhmrv inşallah canım hepimizin bebişleri iyidir 🙏🏻❤️ benimde seninle benzer hikaye aynı ölçüler bende detaylıda öğrendim takip ediyoruz ama daha haftam çok küçük 20+4 🥹 inşallah 38 lere kadar gitmek istiyorum
NazKara 1melekannesi3858 aynen bizim nem düşük ama dünyanın cehennemi derler Urfa’ya okadr sıcak neyse ki Allah nasip ederse doğumum kışa denk geliyor
1melekannesi3858 NazKara sagolasin Allah razı olsun sende sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebisi inşallah
Bebek90 1melekannesi3858 yaaa maşallah vajinal ölçüm mü yoksa karından mı? Bir de sürekli yattınız mı 🙏🏻
Sara-2007 1melekannesi3858 sukurler olsun kecmis olsun.16dan 40mm uzandimi?cok xevindim duyduguma demekki oluyor oyle.bende simdi35olmali bir ay once oyleydi yine gidicem ama bana yatak istiraheti dendi
NazKara 1melekannesi3858 Allah senden razı olsun canm benim insllah hep birlikte bebişleri kucağımıza alırız Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
1melekannesi3858 Bebek90 her ikisi de canım karından da vajinal da beni zaten doğuma kadar götürür allahin iznini ile zaten 7 ya da 8 haftam kaldi
Bebek90 1melekannesi3858 maşallah ya peki sürekli yattınız mı nasıl dikkat ettiniz günde kaç lt su içiyorsunuz
1melekannesi3858 Bebek90 valla ben yatmıyorum otrym ben Bi tek 15 gün yattım onun harici oturdum iş yapmadım sadece günlük 3 lt su içiyorum.