sukriyecengl 25. Haftamda durduk yere baya bir kanamam oldu üç dört gün sürdü üç kez tampon tikadilar geçmedi dördüncüyü tikadilar her iki burun deliğine de hastanede yatış verdiler tansiyon fırlamış meğer ve idrarda protein kaçağı varmış az bir miktar o yüzden kadın doğum servisinde yattım beş gün her gün nst bağlayıp bebeğe de baktılar. Doktorun bana dediğine göre hamilelikte kılcal damarlar catlarmis doğru da baya bir kılcal damar çatlağı vardı bende gittim yaktirdim ilk kanadı sabaha kadar tampon ile durdum ertesi gün özele gittik eşimle yaktirdim doktor uyuşması için bir şey sıkmıştı o da kaçtı boğazdan içeri panik oldum kustum baktım yaktığı yerden yine kanıyor tekrar çağırdı tekrar yaktı falan. Sonra tamam dedik geçti şükür baş ağrım oldu eve giderken tansiyon olcelim dedim eşime eczaneye gittim gider gitmez yine kanadı durmaksızın meğer 19′a fırlamış tansiyon. Hemen yakında sağlık ocağı vardı oraya gittik kesemediler 112′ yi çağırdılar o geldi beni yetişkin acile götürdü orada yine tampon yapıldı tampon ful kan oldu. Baktılar yine yüksek tansiyon beni kadın doğum acile gönderdiler iki acil arası mekik dokuduktan sonra yatış verildi işte bana uzun oldu ama kusura bakma