Aygn Kızlar 11+6 haftalık hamileyim boğaz enfeksiyonu kanda enfeksiyon var ve ateş yapiyr ateş için neler yapabilirim ateşim olduğu içinde panik yapiyrm bu seferde tansiyon 14.9 oluyr en fazla bir akıl verin ne içebilirim doktor randevuma 1 hafta var ve mesafe 2 saat
Ozderr Aygn acile git canım enfeksiyonlu vücut ateş yaparsa çok riskli bebeğine de zarar allah korusun anne karnında bişey olur
edaozdxx 14,9 tansiyon çok yüksek ve yüksek tansiyon bebek için riskli bir durum. Bence bir sağlık kuruluşuna gidin acilen. Çok geçmiş olsun.
edaozdxx Aygn ben o konuda çok şanslıyım sanırım. Bulunduğumuz yerin hastanesinde acil servis ve kadın doğumun acil servisi ayrı.
Aygn Bskrt dün dedi doktor da serum takalim diye korktum valla benm birde boğaz enfeksiyonum aşırı ağır geçer valla ne yapacağımı şaşırdım bacim ya
Bskrt Aygn ben de faranjit olmuştm ateşleniyodm enfeksiyon da vardı Serumla kendime geldim vücut direncm yükseldi Zaten vitamn koyuyorlar içine zararlı değilki Ama tansiyon varsa söyleyn tuzlu serum takmasınlar