Hatice-6363 Selam Kızlar karpuz yemek bebeyin suyunu azaltıyormuş şimdi öğrendim busıcakda karbuz yiyordum serinlememek için onudamı yemiyelim doğru bilgimi bana yazarsanız sevinirim zaten pinpirikli biriyim☹️🤦♀️
Sermec27 Hatice-6363 azaltmaz artiririr içinde şeker olduğu için fazla tüketiminde su fazlalığına sebeb olabilir
ekim22_ Hatice-6363 ben böyle bir şey hiç duymadım. Mantıklı değil. Bebeğin suyunu artıran yiyecekleri araştırdığımda bol su içeren meyve ve sebzeler çıkmıştı karşıma. Salatalık kavun gibi karpuz da büyük oranda sudan oluşuyor. Ve şekerli bence artırır azaltmak yerine.
Nesedmrer Hatice-6363 yani ilk defa duyuyorum çünkü su deposu karpuz araştırdim ama öyle bişey yok çünkü ben 6. Ayımdayim ve karpuz çıktığından beri deli gibi aralıksız her akşam yerim doktor bişey demedi su azalması gibi ama yine de doktoruna sor şimdi senin suyun falan azalır sizin yüzünüzden oldu demeyin 😊
Zuhals Gebelik şekerim var karpuz kavun yasaklı meyvem fazla şeker alınımı olduğu zaman tıpkı bebekte bizim gibi fazla idrarla şekeri atmaya çalışıyor ve amniyon sıvısı artıyor
Zuhals Hatice-6363 gebelik şekeriniz varsa tamamen yasak yoksada abartılı olmayacak şekilde tüketilmelidir biliyorum
1408 Hatice-6363 valla ben de bilmiyorum ama Bi kaç gün önce karpuz yedim aşırı sancim oldu sisirdi beni bence suyu fazla geldi gaz yaptı heral de pek bilgim yok ama rahatsız edici bidaha da yemem heral de
Melodimm Hatice-6363 Bilimsel olarakmi?Oyle değilse boş verin insanlar konusur her kes bir şeyi biliyor😂
maviruya Hatice-6363 Yok bacım ne alaka. Yine de doktoruna danış aklında kalıyorsa ama alakası yok yani bu havalarda başka türlü içimiz soğumaz bol bol buz gibi karpuz yemeye devam 🤣
birannis_ Hatice-6363 karpuz bebeğinin suyunu azaltmaz aksine çoğaltır oda içerisinde şeker olduğu için suyunuz az değil fazla çıkabilir dikkatli tüketmek gerekiyor şeker açısından
Miniikmucizem Hatice-6363 ay sulu karpuz niye azaltsin ben kışında aşerdim tatsız da yedim suan da her dk yiyorum 34. Haftadayiz cok sukur suyu gayet iyi 🙏