Busramazan09 Sibelakta düzensiz dalgalarla sancınız çıkmış.20 dk süreyle en az 3 defa 40 mmgh üzerinde bulgu olursa doğum sancısıdır. Kaç haftalıksınız.
Busramazan09 Sibelakta zaten doğum vs başlamışsa tutmak için denetler ilk bende kızımda yaşamıştım akciğer geliştirici vs yapmışlardı ve tutmaya çalışmıslardı. 39-6 da doğmuştum böylelikle bakalım doktorunz ne diyecek
selingnyy Sibelakta Bende sizi merak etmiştim en son acildeki muayeneden sonra bugün sormak için girdim tesadüfen nst paylaşmışsınız doktor ne söyledi sancılarınızla ilgili? Siz nasılsınız 🌸
Kuzuletta Busramazan09 Bana da ciğer geliştirici yapıldı iki tane fakat sonrasında bebeğin hareketleri çok yavaşladığı için kaç gündür serum veriyolar. Size de oldu mu
Sibelakta selingnyy 4sntm acilmam var doktor dolaş gel dedi ben oğlumu gorumceme bırakmıştım oğlumu görüp tekrar kontrole gircem ikinci doğum olca için çabuk ilerliyo
Gulsumunn_ Sibelakta nasil resim yukleniyo buraya ben de nst sonucumu atsam anlayanlar cevap verebilir mi dogum sancisi olup olmadigina
Sibelakta Gulsumunn_ bende bilmiyordum ilk sayfaya gordunde paylaşım yapanları görüyorsun ya sağ yada sol üst köşede 3cizgi var alt alta resim yukele diye ona baş seç sonra kopyaala