CansuKrgeerAkar glsmkll sürekli hareketli olmaya çalıştım sadece çalışmıyodum evde egzersizler yaptım kendi kendime okadar bide sancı gelince duşa girin eşiniz belinizi öfelesin çok rahatladım
Prensesim77 CansuKrgeerAkar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻🙏🏻 Normal Doğum mu yoksa normal epidural mı Bu arada bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekürler çok güzel anlatmışsınız cesaretlendim walla 😀
CansuKrgeerAkar Prensesim77 yazamadım kızımdan normal oldu epidural yok gerek kalmadı hızlı ilerleyince galiba
Esrazoan Ya ne güzel bir doğum 🤰🏻 bizde 38+4 haftalığız bende normal istiyorum perine masajına başladım yapabildiğim kadar artık 🤲🏻 Doğsun istiyorum artık
CansuKrgeerAkar Kiymetyakutt hamilelik boyunca bende korktum ama o an geldiğinde tek düşünce çocuğunuza kavuşmak oluyormuş 😍
CansuKrgeerAkar Elmassfl nası anlatayım ki yani okuduğun kadarıyla yaptım ben de vajinayla makat arasında düz bi bölge var ya oraya bastırarak zeytinyağı sürüyosun 5 dk esnesin diye işte 🙈
melekimm CansuKrgeerAkar hep korkdum doğumdan içimi rahatlattnz Sağolun 😍 sağlıkla buyut canm Rabbim acısını göstermesin insaAllah 😍❤
CansuKrgeerAkar Zeynp aminn 🙏 dua edin bol bol doğurana kadar bide sancı geldikçe ayetel kürsi okudum rahatlatıyor
Alvida @reinamm Amin canım amiiinn😍 Acaba bebişin kilosundan ötürüde olabilir mi kesi olmaması bide annemiz çok soğukkanlıymış helal olsun
reinamm Alvida yok kız😂 2500 le 11 dikiş yedi yengem. Öte yandan dr aslıhan yazıcıoğlu var 4.820 kglik bebeği dikişsiz doğurttu. Perine masajı saolsun😊