Hiram_17 Busrabulduk- Sizde dua edin kızlar bana 🤲 Çok yoruyor bu düşünceler beni rahatlamaya çok ihtiyacım var gerçekten sanki dünyanın sonu gibi bi his içim içimi yiyor
Busrabulduk- Myworld37 amin kuzum Rabbim hakkıyla anne olabileceklerin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
papatya56 Nur123aa Bende temizlik yaptım yapana kadar canım çıktı her gun bi yeri yaptım ben yapıyorum o karıştırıyo her yeri😂
aysenuraktas6107 Busrabulduk- bu saat olmuş her gece ayni geç uyuyorum daha doğrusu kivraniyorum karnım bı yere sığmıyor dönemiyorjm 39+6 sağ salim sağlıkla doğsa da başka bir şey istemiyorum 🥴😥
Busrabulduk- aysenuraktas6107 son haftalar sağa sola dönmekten uyunulmuyoe zaten bide havalar iyice ısındı su gibi oluyoruz 😰😰 üstüne birde mesaneye baskı yapıyor sürekli tuvalete çıkınca sabah oluyor zaten 😂
aysenuraktas6107 Busrabulduk- aynen öyle valla şu aralar demim sürekli bunları yaşıyorum hakkımızda hayırlısı tetikteyiz her an her şey olabilir 🤣
Hmyraltnts Busrabulduk- İlk gebeliğim Allah bilir ama 2 tanecik yeterli diye düşünüyorum hele bi ilkini doğurup biraz ele avuca getireyimde😅😅
Sahradmla Busrabulduk- zorr baya ya 2 kız büyütüyorum kuma gibiler aynı renk aynı model şeyler alıyorum onlar için bile kavga ediyolar en son oturup ağlıyorum şuan 3. Kızım geliyor bakalım neler bekliyor beni 😏😏😏