Hiram_17 sana bi kitap önerebilir miyim ? Bilinçaltının gücü kitabını okumak ister misin ? Şuan okuduğum kitap bu ve kendmi resmen değişime adadım. Ne kadar yanlış yapıyomuşum resmen yüzleştim. Ben biraz şeyimdir yapı olarak fazla hayallere kapılmayı sevmeyen gerçekçi, bi beklentim varsa yüksekten uçmayı sevmem çünkü sonrasında olumsuzlukla karşılaşınca aşamıyorum. Hastalık konusunda bile en kötüyü düşünürümki sonradan şok olmuyım. Eşimle bile ters düşmeye başladım bu huyum yüzünden. Sana bişe anlatınca hat safada yaşıyosun fazla korkuyosun fazla üzülüyosun herseyi cok enlerde yaşıyosun diyo, seninle dertleşmek için oturduğum masadan seni teselli etmeye çalısarak sakinleştirmeye calısarak kalkıyorum o yüzden senle önemli seyleri paylasmaya bile korkuyorum diyo. En cok senin desteğini arıyorum en cok seninle konusmak istiyorum ama bunu yapamıyorum diye açık açık söyledi bana. Sende lütfen olumsuz düşünmeyi bırak. Dünyanın ilk 2 cocuklu kadını sen değilsin, ev işlerini yetiştiremeyeni sen değilsin. Olumlu düşün güzel şeyler çağır hayatına. Doğumum cok güzel geçicek, cocuklarım evimin bereketi huzuru neşesi olucak de. Evin içine bebek kokusu dolucak de🌸