zipzipbebek Selam kizlar 35+3deyim ara ara altım zonkluyor gibi normal mi bu sancı mı bilemiyorum ilk gebeliğim de olunca nasıl bir his olduğunu da bilmiyorum korkmalı mıyım?
Nur1129 Ben de 35+1 deyim, sanırım artık ağırlaştığı için bana sa alta doğru baskı yapıyor sanırım bazen bebekte geriniyor biraz da önden gittiği için kilosu fazla benim ana nts de sıkıntı çıkmıyor şükür açılma da yok.Bence normal artık bunlar
Elifaras_ Nur1129 ben de 33+2 yim vajinamda uyuşma sızı ve baskı oluyor bazen. Ve de ara ara karnım toplanıyor
zipzipbebek Nur1129 bı de sanki karnım biraz aşağı düştü gibi insanlar da bunu söyleyince bı korku geliyor
Nur1129 Elifaras_ evet evet artık karnım da bazen öne doğru üçgenleriyle daha çok :) bi de sağ üst kaburgama doğru gerinmeye başladı sanırım bazen canımı acıtmıyor diil sıpa :) vaktinde gelsinler de katlanırız artık 😇
Nur1129 zipzipbebek korkmayın artık dogma sürecine girdik düşmesi normal bi durum, benim kanıma düşmüş diyen de var daha dik diyen de var ama eskiye göre 2 haftadır daha ağır geliyor artık zorluğunu hissediyorum