Elif82 GlZngin ben de sabırla çarşambayı bekliyorum normal de 24 ünde gidecektim ama dr erken çağırdı durumumu izah edince bakalım hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Elif82 GlZngin duruma göre bakıyorlar zaten bana da ilk 20. Haftaya kadar demişti tam bitti derken devam diyor iyi olsun da içerim ben alıştım iğneye de ilaca da
Muwahhide Hfoz oluyor ara sıra canım , tam göbek deliğimin orda bi 5 sn sertleşiyor sonra geçiyor. Sırt üstü yatınca daha çok hissediyorum.
Elif82 Hfoz sağ tarafımdan ayrılmıyor benim sürekli orda arada sertleşip acı oluyor ama karnımı okşayınca geçiyor 🙏🏻☺️
Muwahhide Hfoz haftada bir pruloton yapılıyor , sabah akşam progesteron vajinal fitil olarak alıyorum . Bunların dışında oksapar iğne ve coraspin gebeliğin başından beri kullandıklarım. Birde normal vitamin ilaçlarm var.
Mervettt GamzeCan merhaba rahim agzi kısalığı nasıl belli oluyor acaba ultrason dan mi ben 27 haftalik hamileyim doktorum hiç bakıp bilgilendirmedi beni bu konuda merak ettim
GamzeCan Mervettt meraba canım, genelde ultrasondan bakıyorlarmış sözde ama bi belirti falan vermeden baktıklarına baksalarda dikkate aldıklarına inanmıyorm ben alttan muayneyle en doğru ölçüm yapılıyor
SerSel GlZngin Benim bitti canım bu ikinci haftam işe gidiyorum..Dr um risk görmedi çalışabilirsin dedi🤷♀️
GlZngin SerSel benim de bitmesine 10 gün var ama keşke tekrar verse diyorum. Gerçi rahim ağzı kısalığı+ plesanta aşağıda. Senin için uzunluk kaç cm dedi şu an canım?
SerSel GlZngin Benim sadece rahim ağzı kısalığı vardı canım en son 23 haftalıkken 4 cm di🙏16 haftalıkken 3,5 cmdi 😞
GlZngin SerSel maşallah güzel bir seviyeye gelmiş ölçünüz darısı hepimizin başına inşallah 🙏🏻❤️🐥 Bebişlerimizi 36 haftaya getiririz inşallah
Emellll67 SerSel canim bu gün tüp bebek doktorumla konustum perinatoloji bölumune bir muane ol çunku bu ölçum sinirda korkulcak bişey yok ama takip gerektiren bi durum dedi
SerSel Emellll67 Evet takip gerekiyor canım bende perinatologa gittim 21 haftalıkken 3.85 çıktı ölçümüm gayet demişti yani 30 un altında dikkat etmemiz gerekir demişti istirahat ve ilaçlar genelde yeterli geliyor dedi🤷♀️