Brownie Tarçın çayı hazırladım demleniyor şuan, biraz sonra içeceğim sabaha doğum bekliyorum 😄 inanmak başarmanın yarısıdır
Aysnrbtnn Brownie ay naptın doğurdun mu benimde ihtiyacım var doğurmaya 😂 39+1im nişanım geldi 3 gün önce ara ara ağrılarım oluyor
Brownie 1kedi1bebe dilay_06 Julideniz Zeynepkaraaa Kızlar bildirim gelmemiş görmemişim kaynamış suyun içine bir çubuk tarçın atılıp içiliyor Normalde içen sabah doğuma gittim yazıyordu bende öyle olmadı benim ağrılarımı başlattı dün daha azdı bugün daha fazla Çarşambaya da sezeryan planlamıştı doktorum umarım önceden gelir (Bu arada çubuk tarçının bunu yaptığı kesin değil tabi denk gelmişte olabilir)
Brownie dilay_06 yok normal sıcak suyu bardağa koydum içine çubuk tarçını ortadan ikiye bölüp attım biraz beklettim sonra içtim Normalde günde 3-4 tane için diyorlar ben 1 tane içtim Bebekte aşırı hareketlenmeye başladı sonra da az az ağrılarım başladı
Zeynepkaraaa Regl ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara karnım da çok sert bende 38 haftalık oldum bugün doğsun istiyorum artık bol bol hurma yiyorum pilates topunu kullanıyorum ama hala bir şey yok