Ayazz-A Arkadaşlar 21 haftalik oldum ama tekme vs. Hissetmiyorum hatta bazen gebe olduğumu bile unutuyorum . Siz tam olarak bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız. Bende mi anormallik var 🙄
Churcill Ayazz-A ben 18 de hissetmeye başlamıştım ama tekme hemen hissedilmiyo zaten daha çok nabız atımı gibi ve düzensiz aralıklı oluyor kasıklarda
Sinan35eda Ayazz-A valla bende 23+0 olduk çok küçük küçük nadir hisediyorum benle aynı veya dahs kucuk olanlar hisediyor ben de hisedemedim ya 😔
Sak94 Ayazz-A ben 19 haftalıkken hissetmeye başladım fakat bağırsak gazı yada karın gurultusu sandım🫠 20. Hafta da ise iyice kasıklarda hissediliyor özellikle yemek yedikten en az 15 dk sonra hareketlenmeye başlıyor. Merak etme sende kesin hissedersin
Ayazz-A Sinan35eda elimi flan koyuyorum algilayamiyorum 😁 kardeşim de 6 aylıkken hissedersin dedi . Umarım öyle olur ne deyim ..
Sinan35eda Ayazz-A bilmiyorum bende hisetmiyorum ya korkmuyorda değilim 21+3 Ken gittim detaylı için ozaman heraketliri normaldi bilmiyorum neden hisetmiyorum kafama takılıyor ya artık
Fuhrer Sak94 20. Haftalarda nadir hissedilir 29. Hafta hareketler artar 30 ve doğuma kadar hareketleri sertleşir ve uyuyamazsin 😅😅😅
Minik1Civciv bende 22+2 yim. 16 dan 20 ye kadar çok hareketliydi. Şimdi durgun öncesinde 3 kaybım var bende korkuyorum. Bazıları yazıyor 21 de tekme atıyor diye benimkinde tık yok 🥲🥹
Minik1Civciv Gizemmm35 İlk bebeğimi kistik hidrokarbon hidrops fetalden kaybettim. Heryeri ödemliydi . Ense kalınlığı baya yüksekti 9.3 mm. İkinci düşük oldu. Üçüncü de 9+4 de kalbi durdu. Ben 11+4 de falan gittiğimde öğrenmiştim.
Sezen01 Ayazz-A bende 21 haftalığım bir buçuk haftadir hissediyorum 24. Haftaya kadar normal olabilirmiş bir de ilk gebelik ise en geç 24 haftada doktora başvurun
Gulayyy_ Ayazz-A ilk hamilelikse cok fazla hissedilmiyor ama ikinci hamilelik cok başka her hareketi hissediliyor