tugceetiin07 Doktorunuz 13. Haftaya Beren00 doktorunuz mu önerdi 13. Haftaya kadar kullanmanızı sonrasında bırakın mı dedi
OsmanEge_12 Karanfill ilk 7. haftada bir kaç kez kukandım sonrası hiç kukanmadım açıkcası koşuşturmaktan aklıma gelmiyor ama troit ilacını mecburi kullanıyorum
Evaygl gamizee_ Folik asiti bıraktıktan sonra Decavit ve demir ilacı verdi doktorum onları kullanıyorum ben
gamizee_ Evaygl 12.haftadan sonra direkt bunlara başlanıyor yani, peki decavit ne oluyor bir de demir ilacı kan testlerine bakılarak mı karar veriliyor yani vücutta eksikse falan yoksa herkes kullanıyor mu😊
Evaygl gamizee_ Decavit bütün vitaminlerin bulunduğu bir ilaç bana onu verdi ama başka marka olanlarıda var tabii 😊 19.haftamda sağlık ocağı aradı muayene ve tetenoz aşısı için gittim kan verdim idrar verdim demir ilacını onlar verdi doktoruma sordum kullanmalımıyım diye evet dedi.
dolunayes tugceetiin07 demir ilk gunumden beri kullaniyorum ben normalde kullandirmazlar ama benim eksik cocukluktan beri Folikde 14 hafta dedi
dolunayes tugceetiin07 folik asitin fazlasi zarar gerek niye varmis kullanmana bişey dedi mi cunku biz omega kan vs ilaclarina basladik
tugceetiin07 dolunayes hayır folik asitin bir çok vitamin içerdiğini söyledi herhangi bir zararı olmadığını söyledi kontrolüme gidince ayrıntılı soracağım