beyzzsenturkk hastaneye gittiğimde kızlık soyadım ama kimliğimde eşimin soyadı var neden hala böyle bileniniz var mı sadece hastane gibi yerlerde farklı görünüyor
esmerella37 beyzzsenturkk hahahha benmde oyle kızlık soy adımla cagırıyolar mal gbi beklıyom sonradan aklıma gelyio 😂😂
Deletedmom_103 beyzzsenturkk muayene kaydı açılırken soyadınızın değiştirilmesini talep edebilirsiniz
Deletedmom_110 beyzzsenturkk evlenmeden önce gittiğim hastanelerde benimde öyleydi kızlık soyadim sistemde kalmış😂kayıt açılırken değişmelerin rica ettim hemen değiştiriler
beyzzsenturkk esmerella37 yani sistemde öyle görünüyor kimlik uzattığımda farklı görünüyor hiç bir şey anlamadım acaba kimlik çıkarırken bişeyi eksik mi yaptılar tekrar nüfusa mı gitsem ki
beyzzsenturkk Deletedmom_103 öyle değiştiriliyor mu bilmiyordum bir daha gittiğimde sorayım onu yoksa nüfusta mı bi yanlıslık yapıldı bilemedim
Deletedmom_103 beyzzsenturkk yok bekarken o hastanede kaydınız açıldıysa düzeltilmesi gerekir aslında soyadınız değiştirildikten sonra arkadaşlar uğraşmak istememiş. Rica ederseniz güncellerler nüfusluk bi olay yok 😂
beyzzsenturkk Deletedmom_110 ay tesekkur ederim ben bunu bilmiyordum sormak da aklıma gelmedi nüfusun işidir diye
Gumus25 beyzzsenturkk aynı hastaneye evlenmeden önce gittiyseniz o kayıtlı kalmıştır. Benimde daha önce gittiğim hastanelerde eski soyadım çıkıyor
beyzzsenturkk Deletedmom_103 cok farklı zamanda farklı hastanelere gittiğimden hepsinde aynı çıkıyor sanırım söylemem gerekiyormuş bu zamana kadar hiç aklıma gelmemişti 😂
mucizeolsunn beyzzsenturkk benim de öyleydi giriş yaptırırken soy adım değişti dedim öyle güncellediler