Busumt Arkadaşlar merhaba 15+3 haftamdayım şu an 14.haftadan beri lekelenmelerim kesilmiyor. Oksapar kullanıyorum sulu lekeler artıyor. Bir doktor kes diğeri kullan diyor. Bu durumla karşılaşan var mı napacağımı şaşırdım
Ozgeccc- Busumt tamamen ayni durumu yaşadım 4 hafta önce ben 3 gün kestim iğneyi sonra gün aşırı yaptım doktorum öyle söyledi 1 ay o şekilde devam ettim şuan hergün yine
MMad Busumt yani iğneden mi bilemem tabi ama iğne kullanmamanız sıkıntı olabilir yani bence başka bi dr a daha görünün
Minsaa Bence bı doktora daha danışmalısınız özellikle devlet hastanesi doktorları daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum
Sibel_72 Sana oksaparı yazan doktorla görüş o daha iyi biliyordur stres yaptığın sürece kanaman devam edecektir korkma bebiş büyümüş ins bir şey olmayacaktır takipli doktoruna gözük baştan beri kullanıyorsun bırakmak bilmiyorum doktorlar daha iyi biliyor
Buuyssss Oksapar zaten canım kan sulandırıci sen kullan 17 haftada kesilir muhtemelen coraspirin de aynı kan sulandırı bebeğin kalp atışında sıkıntı yoksa bi problem olmaz .
Sozde Busumt benimde kesilmiyordu oksaparı kestiğim halde başka bi doktora gittim endol iğne vurdurdu acilden bir kerelik o gün kesildi kanamam
Busumt Sozde demek ki oksaparla pek bir alakası olmuyor bu lekelerin sadece azda olsa sulu sulu geliyor mantıken
Sozde Busumt Evet boşuna kesmiş bulunduk ve damar direnci oluştu. Siz endol ipne vurdurun dpktora danışarak kalçadan vuruluyor geçmezse