Dra21 Arkadaşlar merhaba hamileliğinde piyeloseptyl kullanan oldu mu idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlillerimde acil doktor yazdı kendi doktoruma ulaşamadım 24 haftalık gebeyim kullanan var mı
Yenibirii Dra21 hamilelikte kullanmadim fakat bunun sadece mesaneyi rahatlatan bi agri kesici oldugunu söylemisti doktorum daha önce. Enfeksiyonun yogunsa antibiyotik ve monurol kullandiriyorlar + akinti ve koku varsada fitil verirler normalde..
Prenses-3504 Dra21 bn şimdi kullanıyorum saşe verdi bide fitil magnorm yazdı travozol yazdı şimdi kullanıyorum 29 haftalığım
Emili-14 Dra21 evet ben kullandım 2 kez hemde çok ağır idrar yolu enfeksiyonu yaşayan biriyim cok hizli etki etmesede kullanabilirsin bence, geçmiş olsunn..
Dra21 Yenibirii evet banada manurol artı bunu yazdılar ve vajinal fitilde kullanıyorum ama bu hapın içinde son aylarda içmeyin yazıyor erken doğum riski yratır falan diyorlar bilemedim ki
Dra21 Prenses-3504 bende şase kullanıyorum bir tane vajinal fitil birde bu hap antibiyotik yazdı acildeki doktor ama bilemedim napsam
Euain Dra21 ben hamilelikte kullanmadım ama ne zaman idrar yolu enfeksiyonu geçirsem bunu kullanırım. 1 tanesi bile hemen etki ediyor