kubraayman Gebelikte sık idrara çıkma kacıncı haftalarda oluyor ben 19+1 su icsem cıkıyorum hemen çişim varmış gibi hissim oluyor hep
Pamuk kubraayman Benim 10. Haftadan sonra başlamıştı.Gece 17dk da bir kalkiyordum dakika tutmuştum artik😅
Seymoshh kubraayman hissediyor olman sanki biraz enfeksiyon gibi andırdı sızlama yanma sancıda oluyorsa arada enfeksiyondur
kubraayman Sevval0308 idrarı yaparken biraz alt karında baskı oluyor sizinde öylemi acaba enfeksiyon mu var 😒
Gebe_hanim kubraayman 31 haftalığım ilk 3 ay sürekli tuvaletteydim uyku bile uyuyamıyordum şimdi de son 3 aydayım tuvaletten çıkınca daha ışığı kapatmadan tuvaletim geliyor 😂
Hizligonzales kubraayman tam hatirlamiyorum ama heralde 9 10gibi basladi suan 24haftaligiz ve disari cikinca su icmeye korkuyorum🤦
cevikannesi Bana da ilk haftalarda sık sık idrar olacak dediler ama olmadı, normal seyrinde idi fakat aşşşırı doluyordu çişim😂 yani normal aralıklarla çıkıyordum ama yaklaşık 1 dk işiyordum😂😂
Sevval0308 kubraayman crp yazacaktım evet cnm üst sınır 10 Muş çok yüksek değil ama doktorum enfeksiyon bolumune gorunmelisin dedi geçen ay antibiyotik kullanmıştım 11 çıkmıştı ona rağmen dusmemis diye. Ama bayram tatili giriyor araya haftaya da doğurur muyum dogurmaz miyim belli değil daha bakacağım. Ama bu zonklamalar iki gündür ortaya çıktı acaba enfeksiyon mu yoksa doğuma hazırlık kasılmaları mi bilmiyorum ilk olunca