Bebislerim-_ yapabilirmiyim kizlar bayramda koye gidicem esimde yanimda olmuycak sizce bu riski goze almalimiyim
Aecer Bebislerim-_ 2 saat ne ki o kadar saati her gün işe gidenler bile yapıyor 😃 10 saat yaptım ben riskli bir durumunuz yoksa olmaz bir şey
Birbebetoannesi Bebislerim-_ 5,5 aylık hamileyim 1200 km yolun 300 km si kaldı hayırlısıyla :) yoldayız şuan 🙋🏻♀️
aminehumamoms Bebislerim-_ iki saat ne kızz biz yarın 12 saatlik yola çıkıcaz 2saatlik zaten şehir içinden içine sürüyo
HnfeShn Bence de bir şey olmaz riskin yoksa tabi bende Ağustos ayında 8 saatlik yola çıkıcam o zaman 7 aylık hamile olmuş olcam tabi doktor izin verirse
Sesssi Bebislerim-_ bende 5 aylıkken 12 saatlik yolculuk yaptım sıkıntı olmadı çok şükür iki saat hiçbi şey olmaz inşallah
Gulce-35 Ben 37. Haftada 2 buçuk saatlik yola geldim doktoruma sordum bi saatte bir inip 15 dk yürü demişti otobüsle gitceksen bilmiyorum ama. Bayramın ikinci günü de geri dönücem yine özel araçla.
nurr0101 Bebislerim-_ Kanaman veya düşük riskin yoksa eger herhangi bir sıkıntı yaratmaz Ben 3 defa 1200 km lik yola çıktım. (Ardahandan Adanaya)
Pempecikk Bebislerim-_ 2 saatte ne var ya tabikii gidilebilir ben 7 aylik hamileydim 12.saat yol gittim kendi arabamizla
Elzsy2023 Pempecikk 32 haftalık hamileyim. Saatte 1 yürüdünüz mü? Bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kendi aracımızla gideceğimiz için ara ara yürüsem sorun olmaz sanırım
adatuna Bebislerim-_ 5.5 aylık gebeyim 8 saat yolculuk yaptım haftaya 5 saat ondan sonra da tekrar 8 saat yapıcam hiçbişi olmaz merak etmeyin 😂😂 ama kendi aracınızla
Pempecikk Elzsy2023 Illa saatte bir yapmadim ara ara durduk yurudum namaz molasi fln derken hic bir yerim agrimadi
Mineklc Bebislerim-_ ben 27. Haftamda çıktım Ankaradan Antalyaya.Doktorum sık mola ver yürü sorun olmaz dedi olmadıda çok şükür sağ sağlim geldim sadece çok sık mola verdik şuan tatil yapıyorum 😂