Ebrucakmak Kızlar siz hastane çantanıza neler koydunuz ben 29+2 yim yavaştan başlasam mu yoksa erken mi ?
esnyz14 Ebrucakmak Başla kuzu ağırlaşınca zor olur. Ben memlekette doğum yapcam bir gideyim ilk işim hazırlamak olacak. Ağırlaştıkça zorlaşıyor gerçekten🌺
esraEb Mericylmz hemşireye verilecekler de neler var. Ağustos ta benim doğum. Çantaya her şeyi koycam da hemşireye nler gerekli oluyro
Aylinsevim Ebrucakmak başla kuzum çünkü son aylar zor geçiyor vücut olarak daha ağır ve daha yorgun oluyoruz zorlanirsin iyiyken yap derim
asli_kaya63 esraEb 1 bez 5 li hastane çıkışı. Bı tane muslin örtü veriliyor mevsimine göre kışın dogduysa da hafif kalın bı battaniye
esraEb esnyz14 bez müslin örtü gibi bir şey mi yoksa farklı mı. Beşli hastane takımı aldım onu vereceğim bez falan başka neler oluyor. Temizleme pamuğu battaniye falan neler vermeliyim başka onu bilemedim 🙈
esnyz14 esraEb Bildiğiniz bebek bezi bir de dediğiniz gibi müslin battaniye de ekleniyor. Temizleme pamuğuna gerek yok ki giydirip getiriyorlar bebeği zaten
esnyz14 esraEb Sanmıyorum ama siz yine de içiniz rahat etmezse koyun ama genelde izlediğim ve okuduğum kadarıyla hiç görmedim 🤣
esnyz14 esraEb Hemşireye verileceklerin arasında olmasa da bavula koyacaksınız zaten, kaldı ki hastane en kötü ıslak mendil kullanırlar hemen bezini batırırsa. İhtiyaç halinde sizde bavula koymuş olacaksınız zaten 🤷🏻♀️
esnyz14 esraEb Yani iyi yapmışsınız hepsini hastaneye götürmeye gerek yok evde de lazım 😂 ağustos başı nasipse