rabiaozcans Teachermamiyy kesinlikle bende 20. haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum ama randevu bulmak zor olduğu için şimdiden soruşturayım dedim💖 teşekkür ederim tavsiyeniz için
Teachermamiyy rabiaozcans kendine MHRS den talep oluştur.bir yandan da MHRS den takipte ol.ben Avrupa yakası Anadolu yakası şeklinde ayrı ayrı favori poliniklerime perinatolojiyi eklemiştim gün içinde hızlı bir şekilde bakıyordum.sende böyle yapabilirsin.
Sibzaf Guldenn gazi ek bina ali çetin yarin gidicem ben adet tarihine göre 19 perinatoloji ye göre 20 sıkıntı olurmuş muaynede
Guldenn Sibzaf 20 haftalık mısın? Genelde 21 ile 24 haftalık öneriyor doktorlar. Benim doktorum 22. Haftada gitmemi söyledi
Sibzaf Kızlar bugün gittim daha küçük dedi 22 haftanin sonund tekrar gel dedi ali çetin ama yanındaki başka doktor muayene etti pek memnunkalmadim ben
Guldenn Sibzaf teşekkür ederim ultrason u güzel miydi? Belki senin ki küçük olduğu için ilgilenmemiş olabilir
Sibzaf Cinsiyetini biliyodum zaten özel de doktorum söylemişti ama yinede bi soruyum dedim ben sorunca Bi bakiyim dedi yoksa kendiliginden bilgi vermedi öyle