Minik-ve-annesi Hanımlar merhaba eşimle tatile gidicez ama Haşema giymek istemiyorum çok sıcak olucakms gibi duruyor. kapalymda ne giyebilirim?? ayrıca hamileyimde eşimle ilk tatilim denize havuza girmemde saknca olur mu
funnymummy Minik-ve-annesi e kapalıysanız haşema öyle sıcakta olmuyor deniz havuz çok daha rahat bence
eylulmihrasmom Minik-ve-annesi tesettürlüyseniz haşema dışında daha rahat edebileceğiniz bir şey yok eğer muhafazakar size ait havuzu olan gidiyorsanız mayo bikini ne isterseniz size kalmış ama hamileyken havuz enfeksiyon açısından pek önerilmiyor
aminehumamoms @“Minik-ve-annesi”#p28429402 evet haşema kullanıyorum daha dün denizdeydim çok tahat hiçbiyerin açılma gibi bi derdin olmuyo ve baya serin tutuyo zaten
aminehumamoms Minik-ve-annesi ben dagiden aldım daha yeni çok beğendim daginin ürünlerine bakabilirsiniz trendyoldan😍
eylulmihrasmom Minik-ve-annesi evet kullanıyorum yıllarca da alanyada yaşadım ve hep haşema giydim haşema officalin ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum
Minik-ve-annesi @aminehumamoms ya aslnda bende trendyoldan beğendim bı tane ama ful siyah renginden ötürü yakma yapar mı acaba