Birhayalimvr ben aşılama oldum bugün 7. Günüm. Sana biraz asilamadan bahsedeyim önce doktor senden bir kaç tahlil istiyor kan tahlili hormon tahlilleri smear test rahim filmi istiyor senden eşinden de sperm testi istiyor eğer bunlar olumlu çıkıyorsa tedaviye başlıyor. Benim eşimde sperm kalitesizlik çıkmıştı ama hamile kalmaya.ve tedaviye engel değil. Tahliller çıktıktan sonra doktor sana adetinin 2. ya da 3. günü gel diyor gidiyorsun alttan muayene ediyor sonra.sana yumurta buyutucu ilaç veriyor bana klomen vermişti adetinin 5. Gününe kadar kullan dedi bir de folik asit vermişti adetinin 5 günü gidiyorsun doktor yumurta büyümüş mi diye bakıyor eğer buyumemisse 2 gün sonra tekrar gel diyor yumurtanın 18 mm olması gerek 2 gün sonra gittiğinde yumurtan 18 mmyi geçtiyse sana catlatma iğnesi veriyor onu o akşam vuruyorsun üstünden 36 saat geçmesi gerekiyor sana 2 gün sonra eşinle birlikte gel aşılama yapicam diyor catlatma iğnesini vurulduktan 2 gün sonra eşinle gidiyorsun eşinden sperm alıyorlar o spermi temizliyorlar temizleme işlemi 2 saati buluyor temizlendikten sonra seni çatala çıkartıyorlar böyle boru gibi bir şey var adını unuttum onu senin rahmine yerlesitiriyorlar ama kendini kasma rahat bırak yoksa yerlesmez sonra.esinin spermini sana enjekte ediyorlar 20 dakika uzaniyorsun sonra bitti doktor sana 14 gün sonra adet olmazsan kan ver diyor ama o 14 gün çok önemli ağır kaldirmayacaksin iş yapmayacaksın dinleyeceksin devamlı meyve yiyip şu icmen gerek kabiz olmamak için. Bir de aşılama ol korkulacak hiçbir şey yok strese sokma kendini her şey gönlünce olsun