deletedmom255 8. Ayıma giricem göğüs ucu çatlakları ve yaralarından çok korkuyorum.. krem arayışına girdim doğuma kadar özel bi markanın saf yağ içeren doğal bi kremini kullanıcam hazırlamak açısından ama doğumdan sonra emzirme esnası silme gerektirmeyen kremlerden almak istiyorum. Çünkü her sildiğimizde daha da tahriş etmiş oluyoruz ve malum geceleri sürekli emzirmeye kalktığımızda yıkamak temizlemek biraz zor olsa gerek.. içim ne kadar rahat eder bilemiyorum ama sizin böyle gözünüz kapalı güvendiğiniz bi krem var mı göğüs uçları için? Ben lansinoh lanolin almayı düşündüm ancak lanolini araştırdığım zaman koyun ve keçi yapağısından yani derilerinde bulunan bi yağdan elde edildiğini gördüm biraz aklım karıştı acaba zararı varmıdır sonuçta bu kremi silmeden kullanabildiğimiz için satın almayı tercih ediyoruz ve içinde hayvanlardan elde edilen bi madde var. Siz ne düşünüyosunuz?
AygyulSina deletedmom255 38 haftada gumus gogus ucu kapaklarindan kulanicam ve Lansinohun gogus ucu kremini gogumdan donra her hangi bir krem kulanmayi dusunmuyorum sadece gumus kapaklari kulanicam
ucan44 doktorum onermedi bana gogus ucu kremini. Dogumdan sonra bebek gogusunun kokusunu alip alismasi lazm o tur kremler gogus kokusunu ortadan kaldiriyo bebek haliyle tutmuyi memeyi dedi. Zeytinyagi dogal bulabilirsen ondan sur dedi
Deletedmom2224 deletedmom255 merhabalar 6 aylık olduk ve doktorum simdiden kreme başlamam gerektiğini söyledi ismi nas lanolin isterseniz bi araştırın 😊