Gizem_cetinbas Biz bugün 26+2 haftalık olduk ayaklarım ve bileklerim şimdiden şişmeye başladı ve hemen yorulmaya başladım resmen oturduğum yerden kalkamıyorum onun dışında oğlum aşırı hareketli hiç durmuyor maşallah 😂 tabi ellerimde baya şişmeye başladı sizde durumlar nasıl kızlar 😊
yenibirannis Gizem_cetinbas 25 giriyoruz yarın hemen yorulma ayakta durunca ayak ve topuklar da agrı ayak bileklerinde şişme bide çok terleme ve akıntı onun dısında oğluş hareketli iyi maşallah 🥰
AmineSH Gizem_cetinbas 26+6 olduk ama çatı ağrısı galiba bacak aramda 3 gündür ağrı var bugün biraz daha fazla normal mi acaba başına gelen var mı
cagla9094 Biz de 26+1iz çabuk yorulmaya başladım bir de uzun süre temizlik falan yapıp ayakta kalınca belimin sağ tarafı ağrıyor biraz dinlenince geçiyor onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür☺️
Nazlimmm AmineSH bende aynı durumdayım an itibariyle 27 haftalık oldukk kaç gündür çekiyorum şu bacak arası ağeıyı
Ela_nur19 Aynıyız bizde 26+2 olduk o kadar yorucu geçiyor ki günlerim ee bide uykuya zor dalma geceleri tuvalete kalkma başladı bir yandan keşke hiç bitmese bir yandan da hemen bitse diyorum
AmineSH Sazem yarın bi gideyim diyorum doktora ebeler bakar istersen bi git dedi doktora mesaj attım da dikiş olunca korkuyorum
Senatalya06 Ben 26+1 ikiz gebeyim kızlara, karnım 9 ay gibi , ayaklar çok şişti , eğilip kalkarken zorlanıyorum baya , git gide şişiyorum 🫢 erken doğacaklar neyseki 35te doğum olacak sabrediyorum 🤭🤭
cokkasmabeabi Gizem_cetinbas 26ya giriyorum ellerim çok değil de ayaklarım şişti biraz ne giysem serçe parmağım aciyor. 3.gebelikten dolayı bel ağrılarım felaket üstüne kasık ağrısı da eklendi 🥴 yatamıyorum döne döne göbek rahat vermiyor uykuya hasret kaldım küçük erkenden uyanıp cak cak diyor tepemde 😂😂 şimdilik böyle geçiyor günler
Gizem_cetinbas cokkasmabeabi benimde ikinci gebelik 2 yaşında oğlum var sağ olsun sabahın 6 sında dikiliyor tepeme 😂