Gzd11gzd tulay-01 Baş dönmesi ve uyku hali yapmıştı ama sonradan o yan etkileri gitti. Bide karnınız cok tokken içtiginizde yan etkisi olmuyor.
Geldefor Ben ilk başta fitil olarak kullanıyordum enfeksiyon yaptı daha sonra ağız yoluyla aldığım da da aşırı yorgunluk ve baş dönmesi yapıyordu Allah’a şükür bıraktırdı doktorum
Mutluanne-23 tulay-01 ben hiç farkına varmadım bak bunun belki bana öyle etki etmedi bide ben vajinadan kullanıyorum doktorum öyle kullanirsan yan etkisi olmaz demişti
Gamze_3549 Bende aşırı uyku sinir ve baş dönmesi yapıyordu onun vajinal yoluyla alınanı varmış bana öyle vermedi doktor ama sende yan etki varsa değiştirmesini söyleyebilirsin ben sürekli uyumak istiyordum kafam kalkmıyordu
tulay-01 Gamze_3549 ben önce agızdan alıyrdum kafamu kaldıramıyrdum doktorum vajınal al dedu Bu seferde asırı psıkolojım gıttı
tulay-01 Mutluanne-23 vajınal cok etkı etmoyordı baslarda bendede sonradan yıne uykulu olmaya ve psıkolojı olarak rahatsız etmete basladı ilaç bende
Mutluanne-23 tulay-01 ben hamileliğin başından beri kullanıyorum doğurana kadar da devam edicem doktorun öyle dedi bana en çok uyku yapıyo
Aliyee96 Merhaba, bende ağızdan ilaç gibi alıyorum, kafam yerden kalkmıyor vAllaha, midem bulanıyor, bir yanmada var. Kontrola gitdiğimde söyleyeceğim kötü etkileri var diye, beıki bana da fitil verir(
Prenses-3504 Bnde içiyorum çok kötü uyuşuyor kafam herşeyi çift görüyordum hatta aradan 3 saat geçmesine rağmen oturdum ağladım ağlamak istiyordum baktım olmuyo soğuk suyun Altına girdim sonra kendime geldim bıraktım ilacı şimdi bayramdan sonra gideceğim bn doktoruma aşırı derecede belim bide kasık ağrım var demiştim diye yazdı saat geçti diye nst yi beklemedi bnde girmek istemedim 😕😞
Nisanyagmurum İlk ağızdan almıştım sarhoş gibi olmuştum eşim çok gülmüştü pijamami bile giyemiyordum🫣 vajinal başlayınca yanma hissi dışında bişi yaşamadım
Geldefor Nisanyagmurum akıntı olduğu için sanırım kaşıntı ve yanma yapıyordu doktoruma söyledim normal dedi çok görülen bişeymiş ilacı bırakınca geçti
_eymnim_06 bende başta ağızdan alıyordum doktorum fitil olarak kullan dedi ama fitili ayrı mı oluyor yoksa içtiğimiz kapsülumu fitil olarak kullanicaz anlamadım
tulay-01 Mutluanne-23 ben de sureklı kullanıyrum leklenmeler durdu kontrole gıdınce doktorumla konusacam bu durumu