Ebrufarid Krispiim16 ya allahtan ayva mevsimindeyiz 😊 çok şükür bende çok yiyorum peygamber efendimiz de söylemiş gebe hanımlar yesin cocukları için diye zamanı iken yemek lazım 😋
Bskrt Mervebuglemsura bolll limonlu hamsi aşerdm yaz ayında 🤣🤣 Tatlıdan aşırı tiksindm Cinsiyeti kız Ama şimdi de çok çikolata yemeye başladım, ilk başlarda görmek bile istemiyodm
Zeynnep Bskrt ayy bende sizin gibi hamsi aşerdim, gözümün önüne kokusu geliyordu resmen 🙈 çikolatayı tatlıyı çok severim normal de şuan hiç canım istemiyor. acaba bizim bebiş de kız mı olu ki 😁 hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻
BFerayeY Ben tatlıyız nutellasız duramazdım ama hamilekte ekşi şalgam turşu limon mandalina yedim canım çekti hep Kızım olacak 🙏🏼
Kuzucumveben Yasmnnn canım bende 8+0 hiç canım tatlı çekmiyor hatta ağzıma alamıyorum hep tuzlu ekşi şeyler istiyorum
Mervebuglemsura Allah hepimize hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versin inşallah... En önemlisi sağlık.. 💐💐💐🐣🐣🐣
Basakaya Benim canım hep tuzlu şeyler istiyordu. Ve boğazımda 1 kilo baklava yemişim gibi bir tat oluyordu o yüzden hiç tatlı istemedi canim hep tuzlu seyler. Oglum olacak insallahh 💙
Bskrt Zeynnep olabilir aynı şeyleri yaşamışız 😁 camlardan kokusu geliyordu sanki bana da Kaç yeri aradık sonra buldk yedm de rahatladım 😅😅
ebrarmom08 Mervebuglemsura tatli yiyince mide bulantisi yasyorum ve kusuyorm 😐 su aralar tuzlu seyler yiyorum canmin cok istedgi seyde doritosun acılı cipsiydi 3 4 paket yedim halada canm.istiyo yemeye devam ediyorm 😂😂
Sirvanaydiner Mervebuglemsura deli gibi turşu yiyodum🤣 tatlıdan tiksinmiştim Allah nasip ederse oğluşum olucak