geceperisi23 9 hafta üç günlük hamileyim göğüslerimde olan gerginlik ve sızı hissi bugün hiç bir şekilde yok
Gulseren_yagiz geceperisi23 bugün benim de öyle post açmıştım hatta birde sabahları bulantim olurdu bugün pek olmadı 7 hafta 6 günlük benimde
Novamomy geceperisi23 zaman zaman bende olmuştu hatta belirtilerim kaybolunca sürekli kendimi sorgulardım 2 gün sonra daha şiddetli bulantı kusma göğüs ağrısı kasıkta batma şikayetleri gelirdi zaman zaman olurdu belirti kaybolması
Mnsfsl geceperisi23 bende 9 haftalığım, geçen hafta tüm şikayet ve belirtilerim kayboldu. Üstüne kanamam da gelince kaybettim sandm ama herşeyimiz yolundaymış çok şükür🧿 telaş etmeyin☺️
geceperisi23 Mnsfsl teşekkür ederim bende sürekli kafamda kuruyorum acaba öyle mi oldu böyle mi oldu diye bi nebzede olsa rahatladım umarım huzurlu bir gebelik geçiririz
Aasli-342874 geceperisi23 10. Haftadan itibaren azalmaya başlamıştı daha sonra bitti mide bulantısı göğüs ağrısı falan
geceperisi23 zengooo iyiyiz herşey yolunda sadece idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik tedavisi başladık dün