rabiaozcans meleklerin_annesii çıkıntı var alttaki fotoda ama yukarı doğru olmadığı için kıza döner diye düşündüm bende kıza benzettim ama hala erkek hissediyorum nedense bakalım sağlıcakla😂💖 teşekkür ederim
Minsaa meleklerin_annesii teşekkür ederim doktor önce erkeek sonra %60 kız dedi tam emin olamadi bu platformda da bir kişi kız geri kalanlar erkek dedi bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum şuan 17 haftalık olduk heralde bayram sonu kesin sonucu öğrenir yazarım 😊🌺🌺
Ulvana Sibel_gedik erkek oldu sağlıkla inşallah ❤️ en doğrusunu ultrason söyleyecek haber bekliyicem 😍
Ulvana Bbuusra kız bebek inşallah sağlıkla gelsin hesaplama işte en doğrusunu ultrason söyleyecek haber bekliyicem 😍🤲🏻
Bbuusra Ulvana 1 ay sonra net olarak söyleyecek doktor. Sen yine bana hatırlat ben unuturum. 🙈İnşallah sağlıklı sıhhatli olsun. Teşekkür ederim.
Nuraan_k Ulvana 28 yaş 10.09.1994 Son adet 12 nisan 2023 ama doktorumuz 28 nisan 2023 olarak değiştirdi
PrensinibekleyenAnnee meleklerin_annesii banada bakar mısın canm iki farklı resim atıcam buna bak bide başka 🌸
Ulvana albatrosayse kız bebek inşallah sağlıkla en doğrusunu ultrason söyleyecek tabiki haber bekliyicem 😍🤲🏻