Hatiiceuucar nurse3410 bende 35 haftalığım sürekli sancı var düzensiz düzensiz sanırım düzene girince doğum başliyor açılmamı kontrol ettiğinde doktor yoktu
edkrcy dilay_06 Bende bugün 37+0 oldum sabahtan biraz temizlik yaptım yorgunluktan mı anlamadım ara ara kramp tarzında ağrı giriyor sanki genital bölgemin üstüyle kasıklarıma ama düzenli bişey yok üstü açık yattığım için üşütmüşte olabilirim uyandığımda regl sancısı gibi sancı vardi çünkü yarın randevumuz vardı bakalım sizde oldumu hiç bu tarz
Susam-21 MelikeBlbl16 haftamız ve günümüz aynı bizde de tık yok bir hafta önce doktor 2 cm acilman var dedi iki güne dogurursun demişti ne gelen var ne giden. 😀 yarın bir daha muayene olmaya gideceğim
Aysukuzey06 Valla saniyorumki 37.haftamda basladı bende dogum icin yalanci sancilar 38.haftamda nisan geldi hafif pembemsi ve 3 gün araliklarla geldi 1 cm acilmam vardi 1 haftada öyle gecti ara ara giren sancılar seklinde. Lakin bir gün belimden bir agri basladi ama siddetli degildi hafifte kanamam vardi doktora gittim 2 cm acilma olmus sancin var ama dogum icin yeterli degil dedi suyun gelirse gel yada agrin siddetlenirse gel dedi ertesi gün agrilarim siddetlendi ve yuruyup 1 saat sonra gelmemi soyledi 3 cm olmustu 1 bucuk saat daha yurudum 4 cm ile yatisim yapildi. Agriyi anliyorsun zaten belinden kasiklarina bacaklarina vuran bir agri oluyor geliyor birkac saniye sonra gidiyor dakika tuttum 20 dk araliklarla duzenli geliyordu
denizyilmazz Ben de 38+3 üm bi kaç gündür mukuslu yapıda akıntı ve dün akşam pembemsi bi akıntı oldu oturup kalkarkende kasıklarımda baskı ve sancı oluyor ama doktorum suyun gelince gel ya da sancın çoğalırsa dedi hiçbir şey anlamadım öyle duruyorum evde sizde durumlar nasıl 🙄
Susam-21 MelikeBlbl16 gorundunuz mu siz doktora bugün işlerim çıktı gidemedim inşallah yarın gideceğim
Hazalaskin nurse3410 bende her gece aşkım sancım var sabaha dogurcam kesin derdim kocama ama doğmadı öyle hemen 😂
1234_zma 37 haftamda düzensiz sancıyla gitdim.Suyum azalmış,2 parmaq açıqlığım var söylediler.37+4 haftamda nişan geldi 3 gün pembemsi akıntım oldu yapışkan şeklinde,şimdilerde yok ama.38 haftadayız hala öyle stapil duruyoruz anam😁ne gelen var ne giden😄
edkrcy dilay_06 Muhtemelen zorlanmaktan olmuştur o zaman hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🌸