Tinii_minii_mom Kızlar bugün 6. Haftaya girdim ve bir anda ruh halim her şeyim değişti. O kadar çok uyumak istiyorummi yerimden kalkamıyorum canım bir şey yemek istemiyor midem değişik ama en çok ruh halim o kadar değişikki afalladım resmen
Cgdmustn Tinii_minii_mom aynı durumdayım kalktığım dan beri yatıyorum hiç kalkasım yok bişey yemek istemiyorum değişik duygular içindeyim 😃
Busrata33 Tinii_minii_mom 2.bir bebeğin yoksa olabildiğince yat dinlen ☺️ilk zamanlar oluyor böyle gayet normal ilerleyen zamanda değişir herşey
Nurdan_abak Bende de iki gündür var çok aglayasim geliyo gece eşimi uyandirdim sen bizi sevmiyosun etmiyosun diye birden bire değiştim bende sabahları çok mide bulantım olmaya başladı🥹
Gulseren_yagiz Tinii_minii_mom Ay bu benn sürekli uyumak istiyorum sürekli kolumu kaldıracak halim yok bugün bir tık iyiyim ona rağmen kalkamıyorum ama kalkmak zorundayim 3 yasinda bir bebem daha var 😀
Tinii_minii_mom Bendee gerçekten. Sizler kaçıncı haftadasınız ne zamandır böylesinizzz kızlarrr. Ay hasta değilim ama çok da hasta gibi bir ruh hali beden hali